Un stil unic by FerArtRomania

   Bun gasit tuturor si pe aici. Inainte de a incepe imi pare rau ca am facut aceasta lunga pauza din pricina mai multor probleme tehnice aparute pana in prezent.
 Asadar iata in continuare o sa va prezint un alt proiect marca FerArtRomania realizat tot in comuna Manastirea Casin.

Este o realizare 100% autohtona aproape in intregime din fier brut, alcatuita din elemente unice lucrate manual. Materiale folosite ar fi: teava rectangulara, fier beton, frunze ambutisate, platbant amprentat, platbant simplu. Este asadar o creatie unica fara productie in serie.
  Pentru cei ce prefera un asemenea proiect se poate realiza la comanda. In viitoarele postari o sa va propun si un model mai nou tot creatie exclusiva FerArtRomania ce va avea inclus si plase de gard, la fel unice.
Asa ca fiti aproape de acest blog special si daca aveti placerea Like & Share si prietenilor si viitorilor nostri parteneri si clienti.
  Bineinteles pentru cei interesati realizam si porti automatizate la preturi accesibile si de calitate. Datorita unui parteneriat mai vechi cu o ferma de specialitate. Asa ca putem asigura si garantia produsului si service.
 FerArt Romania - Arta care renaste





CiprianCNS

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Niciun comentariu: