Un gard marca FerArtRomania

 
  Bun gasit la un nou blog de prezentare aici pe FerArtRomania.tk Locul unde mi-am propus sa va prezint cate un proiect realizat de echipa FerArt in zona Moldovei. Asadar undeva la cativa kilometri de Orasul Onesti, in judetul Bacau se afla o comuna, Casin. Acolo acum aproximativ doi ani, FerArtRomania a fost contactata pentru a realiza un proiect undeva pe un drum comunal. Si cum nu refuzam pe nimeni am acceptat realizarea acestuia.
  Dupa ce s-au facut masuratori, s-a ales un model, s-a realizat o schita aprobata in prealabil de client, am trecut la treaba. Realizat in intregime din teava rectangulara amprentata, elemente "C-uri", varfuri stil flacara si platband, vopsita cu o vopsea cu uscare rapida, pigment folosit exclusiv de FerArtRomania, "patinata" in termeni de specialitate in stil propriu, a fost gata in aproximativ doua saptamani. La final la cererea clientului a fost pus policarbon, nefiind inclus bineinteles asemeni tuturor proiectelor realizate, in pretul de la inceputul modelului. Aceasta pentru a fi pe intelesul oricarui viitor client. Orice comanda realizata la noi nu are inclus in pret si policarbonul. Se calculeaza la final in functie de model, suprafata si aspect.
  Asadar daca v-a placut acest model sau orice altceva din acest blog va invit sa lasati un coment mai jos ori daca vreti sa lasati o comanda aveti la dispozitie sectiunea Contact, unde lasati-va nr de telefon si va contactam in cel mai scurt timp.
 Va multumim si asteptam parerile si comenzile voastre.




CiprianCNS

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Niciun comentariu: