Interior Decor: Arborele Somnului, Patul FerArtRomania (update)

  Bun gasit tuturor si bine v-am regasit cu un nou proiect in 2014. Un proiect destul de simplu, dar complex prin stilul unic si irepetabil. Un model unic prin stilul de realizare. Realizat din fier beton, teava rectangulara si cornier si frunze din tabla. La crearea acestui model s-au folosit materiale de mai sus in starea lor naturala, adica fara a fi forjate.
 Asadar cu acest model FerArtRomania si-a facut intrarea si in casele dvs. cu medele extrem de variate de mobilier, de la schelet de pat de o complexitate variata si modele diferite, mese, rame, scaune, cuiere si multe alte elemente de mobilier. Realizam de altfel chiar si sfesnice, lustre, aplice de perete. Printre toate acestea FerArtRomania va mai ofera si cruci mortuare din fier cu diferite modele. In urmatoarele postari o sa va prezint si alte servicii.

Insa pana atunci iata cel mai nou proiect realizat, un schelet de pat, ce reprezinta un arbore, de aici si numele acestui proiect "Arborele somnului". Un model simplu, dar complex prin modul de realizare. Model de o unicitate remarcabila, datorita stilului de reprezentare a arborelui. De aceea acest proiect poate fi produs in serie, doar daca exista o comanda de minim 4 produse per model.
Un proiect ce te cheama la relaxare si un somn linistit. Model destul de rezistent datorita materialelor folosite dar si de o frumusete remarcabila.
  "Arborele Somnului"este asadar primul model dintr-o lunga serie ce va urma in caminul tau. Prezinta-ti interiorul casei cu stil si eleganta printr-un mobilier de arta. Aduna bunul gust si rafinamentul in propriul camin. De la obiecte decorative, lustre, aplice de perete, lampadare, pana la cuiere, mese, si multe altele toate pot defini o casa rafinala cu stil. Orice model este o opera de arta.












Update: Si pentru a fi proiectul complet iata mai jos si ceea ce lipseste ca "Arborele Somnului" sa dea o atmosfera cat mai relaxanta si calda. Placerea de a privi acest proiect sta in stilul unic de realizare. Va invit asadar sa-l priviti si chiar daca Fierul asa cum este el emana o raceala, ei bine in preajma lucrarilor FerArtRomania veti simti o caldura de bun gust si frumos ce cu siguranta va va face sa le DORITI, pentru ca este realizat cu caldura si doar energii pozitive transmisa tuturor celor ce au in casa ori curte un produs.













CiprianCNS

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Niciun comentariu: