Proiect FerArtRomania: Creatie unica

  Salutare si bun gasit in lumea FerArtRomania. In continuare o sa va prezint un proiect realizat cu ceva timp in urma, insa montat de curand. Nu o sa plictisesc aici motivele pentru care a durat atat montarea pentru ca nu conteaza. Ceea ce conteaza este faptul ca acest model a fost creeat initial intr-un fel, iar dupa a trebuit modificat. Asta pentru a nu mai spune lumea ca nu tinem cont de gusturile clientilor si demonstra incaodata daca mai este nevoie ca FerArtRomania respecta in totalitate gusturile clientilor chiar daca uneori trebuie sa mai si piarda.
 Respectul pentru client este o prioritate a echipei FeArtRo. Si aceasta se vede in metoda pe care o adopta in satisfactia tuturora.
 Asadar modelul urmator a ajuns cu tot cu modificari la o suma aproximativa de 3500 lei. Nefiind inclus, ca de altfel la toate comenzile, transportul, policarbonul si lacul de protectie. Acest model poate fi produs in serie insa fara acele varfuri preferentiale.








CiprianCNS

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Niciun comentariu: