Marca FerArtRomania : Clasic si placut

  Iata din nou urmatorul proiect realizat de FerArtRomania in Manastirea Casin, satul Parvulesti, foarte aproape de atelierele FerArt. Povestea acestuia este una oarecum comica datorita modului in care a fost transportat de la atelier catre locol de montaj. Si anume cu o simpla roaba, iar montarea a durat cam o zi.



Modelul este realizat la cerere si poate fi produs si in serie in caz ca sunt cerinte. Materiale folosite: Policarbonul, ca de altfel la majoritatea proiectelor, teava rectangulara, varfuri, distribuite pe doua randuri in "valuri", "C-uri" si platbant amprentat. Pretul a ajuns in jurul a 2.000 - 2.500 lei. La final clientul s-a declarat pe deplin multumit si placut surprins de cum a iesit.



 Daca si tie ti-a placut lasa un comentariu mai jos in sectiunea coment si spune-ne parerea ta despre proiectele noastre. poate fi si contra nu ne suparam ci dinpotriva apreciem oamenii sinceri. De asemeni Like & Share si prietenilor si viitorilor nostri clienti. Bineinteles avem si o pagina de Facebook.com/ciprian.ferart dat-ne un Like si adaugati-ne in lista voastra de prieteni.








CiprianCNS

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Niciun comentariu: