Made by FerArt Romania in Manastirea Casin

   Salutare si bun basit si pe aici. Stiu nu prea am mai scris pe acest blog din pricina celorlalte proiecte din portofoliu de care m-am ocupat mai intens. Asa ca dupa cum am zis aici voi prezenta cateva filmulete, imagini nu numai de la proiecte proprii ci si cateva modele de elemente ori obiecte decorative pe care incurand sper sa le produca si FerArt Romania. Puteti de altfel afla si fi la curent cu toate noutatile daca dati un Like paginii oficiale de Facebook .
  Asadar in continuare va propun pentru inceput un filmulet prin care va arat ceva destul de impresionant si placut. Realizat de Gary Huston un artist in ale fierului forjat. Pentru ca asa cum am spus din momentul cand m-am reapucat sa actualizez acest blog, voi incerca sa realizez ceva ce probabil nu a mai incercat nimeni pana acum, adica o recreere a unei arte ce se pare ca se pierde in deprimentul modernismului si a lucrului facut de masini si utilaje moderne. Nu ca as fi contra acestora dar parca simti altfel caldura cand este facut de mana omului si sudoarea cu care este facut. Probabil unii vor zice, da uite-l si pe asta vine el sa ne spuna ce si cum. Nu nu spun nimanui nimic ci doar incerc sa renasc o arta, dupa cum zice si sloganul acestui blog. "arta care renaste" Si da prin filmuletele preluate de la altii deocamdata, insa pe viitor sper sa fac propriile filmulete cu ceea ce realizam aici la FerArt Romania. Aici pe zona Moldovei unde activeaza FerArt Ro, intr-un loc verde cu aer proaspat de padure, in Com. Manastirea Casin, sat Parvulesti, suntem singurii care realizam proiecte destul de impresionante si pe placul fiecaruia. Lucrand de la inceput cu manopera la lucrare nu la Kg cum am inteles ca mai exista un sa nu-i spun concurent, cu toate ca ar fi un privilegiu, dar nu e.
 Asa ca iata filmuletul si dupa o sa va propun mai departe in acest cam articol alte proiecte made by FerArt Romania. Si anume "Big Gate" 


Si mai departe iata un alt mare proiect realizat de FerArt Romania. Big Gate, este numele lui si este situat undeva la intrarea in Manastirea Casin pe o ulita. Realizat pe un teren destul de abrupt intr-un fel ne-a dar un pic de munca. Dar s-a realizat cu brio, iesind spectacular. Compus din 6 plase de gard, poarta culisanta si automatizata de 6 m dar si poarta mica, a fost un proiect aproape complet si complex. Realizat la o familie tanara acesta a fost creat din elemente 90% creatii proprii. Pretul ajungand aproximativ la 2700 lei cu tot cu manopera. Veti vedea mai jos cateva poze. Si daca v-a placut ce ati vazut like, share si coment. Pentru comenzi si alte detalii: 0766404576 si 0758654208.



Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Niciun comentariu: