Renasterea unei arte FerArt Romania


 Salutare tuturor si bun gasit si pe acest nou blog de prezentare. Asa cum am anuntat si pe pagina de facebook cyrosnews dar si pe blogul principal voi incerca sa mai lansez in online inca un proiect, de aceasta data pe un domeniu de activitate in offline. Voi incerca prin acest nou proiect sa va prezint cate ceva din ceea ce realizeaza FerArt Romania. Voi propune spre vizionare, asadar nu numai realizarile proprii dar si mici oportunitati de a rotunji un venit. Va voi prezenta impreuna cu realizarile proprii si cate un scurt filmulet cu realizarea fiecarei etape din proiect. Asa ca veti avea ocazia sa va urmariti propria comanda, etapele realizarii ei, direct aici pe acest blog.
   Asadar acum aveti ocazia in premiera sa lasati un coment mai jos la orice proiect dar si la propria comanda, cum vi se pare ca va iesi daca mai adaugati ceva daca mai taiati sau alte situatii din acestea.
 Fiecare proiect realizat de noi este unic, chiar daca este inspirat, insa produsul finit iese in proportie de 100% unic. Bineinteles realizam si modele de la zero dupa preferinta clientului insa cu alte costuri. Unele elemente sunt achizitionate direct de la distribuitori. Asa ca veti putea beneficia de preturi acceptabile pentru orice buzunar. Spre deosebire de restul din zona totul se calculeaza dupa formula: manopera + material nu la Kg. Cea ce ne deosebeste mult de restul este calitatea realizarii si bunul gust. Dupa parerea mea decat sa faci un lucru repede si prost, mai bine ne sfatuim de la inceput cum trebuie facut. Si inca o premiera, veti avea posibilitata sa vizualizati virtual exact cum v-a arata modelul finit.
  Asadar in speranta ca v-am facut sa intelegeri modul de lucru al nostru va propun ca in viitoarele postari sa va prezint un istoric al tuturor modelelor realizate pana in prezent.

CiprianCNS

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Niciun comentariu: