Golden Arch - un alt proiect FerArt

Buna tuturor si bun gasit la o noua serie de poze zic eu interesante in ceea ce priveste realizarile FerArt. Mai intai inainte de prezentare vreau sa multumesc tuturor pentru vizite si va astept in continuare pe aici pentru a descoperi ultimele realizari dar si pe sa-i zicem siteul oficial unde in curand, sper eu in cel mai scurt timp sa apuc sa pun si modele de unde puteti alege pentru comenzi, asa ca ferart.hi2.ro va asteapta.
 Asa ca acum sa trecem in continuare la prezentarea unui nou proiect realizat FerArt.


  Avansand putin va prezint "Golden arch ", un model de asemeni unic realizat undeva la soseaua principala ce leaga comuna Manastirea Casin de Orasul Onesti pe stanga cu mergi spre M. Casin. Asadar este un proiect ceva mai mare tocmai prin faptul ca initial trebuia sa fie si gard dar schimbare de plan in ultimul moment. Asa ca, cum noi ne adaptam repede si in cel mai scurt timp am realizat modelul si am trecut la treaba. Compus din asadar Porti si balustrada, acesta nu a fost unul usor, dar l-amterminat relativ la timp sa poata si clientul sa fie cat mai multumit. Si asa a si fost, multumit 100%. Nu o luati ca o lauda, dar chiar asa s-a intamplat. 



Aceasta este si poarta mica si dupa cum se vede apare si gardul ce pentru moment schimbase planul.

Si nu uitati de pagina oficiala de aici

CiprianCNS

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Niciun comentariu: