O arta 2 in 1 si ferartromania.tk

   Asadar salutare celor care folosesc acest blog pentru a se informa de proiectele si activitatea FerArtRomania,dar si celor ce apreciaza ceea ce incerc sa fac. Asa ca, am pentru voi cateva noutati, inainte de a va prezenta un alt proiect marca FerartRomania, referitor la accesul pe acest blog si anume faptul ca incepand cu aceasta postare FerartRomania.blogspot.ro are un domeniu mai usor de acesat. asadar va invit sa incercati si www.ferartromania.tk . Iar o alta ar fi aceea ca am deschis blogul pentru cei ce vor link excenge ori parteneriate. Asa ca daca vreti sa ma ajutati sa promovam impreuna acest blog va invit sa imi lasati un mesaj in sectiunea coment.
  Si in continuare iata un alt proiect realizat de Ferart tot la tara, dar insa mai la strada, acolo unde in caz ca veti avea drum prin zona o puteti vizualiza. Situata in satul Lupesti, comuna Manastirea Casin, jud. Bacau, undeva pe o ulita. Acest model se poate produce si in serie daca exista cerere.
 Realizat din teava rectangulara, platbant, cativa elementi pe teava si shild la manerele de la poarta mica. Este asadar un al doilea proiect 2in1. 2in1, adica poarta mica este inclusa in cea mare. Un model destul de simplu dar placut, care datorita policarbonului dupa spate ii da o tenta de oglinda scotand in evidenta elementele. Pretul ar fi undeva la 2000 - 2500 lei. Destul de accesibila zic eu.
  Asadar Like, Share & coment daca vi sa parut interesant si pentru a aflat si prietenii tai. Multumesc.

CiprianCNS

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Niciun comentariu: