Un Mini by FerArtRomania


 Buna si bun gasit din nou. Inainte de a incepe multumiri celor care apreciaza ceea ce realizam, ne perfetionam din mers, aratand si impartasind experienta si realizarile proprii tuturor celor ce apreciaza calitatea si bunul gust. Vrem ca fiecare client si partener sa fie multumit si satisfacut pe deplin. Nu realizam proiecte numai de dragul de a le face ci si cu aspect. La noi fiecare proiect are o poveste, fie ea placuta sau nu. Indiferent poveste, la final orice client ramane multumit si cu un zambet de placere.
  Mai departe va propun un alt proiect, productie proprie marca FerArtRomania. Un produs ce l-am numit simbolic Mini, datorita faptului ca este vorba de o poarta oarecum simpla inclusa. Adica poarta mica este inclusa in poarta mare. Din imagini veti vedea mai bine despre ce este vorba. Model realizat la cerere ce poate fi produs si in serie daca este cazul.
 Realizat din teaza rectangulara si elemente turnate. Compus din: Teava rectangulara, varfuri, platbant amprentat sau nu, dar si "C-uri" Proiectul a costat aproximativ in jurul a 1.000 de lei .

CiprianCNS

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Niciun comentariu: