Un nou proiect FerArtRomania: Doi in Unu

   Salutare si bun gasit si pe aici. Asa cum am promis in postarile precedente aici va fi locul unde vom putea discuta, propune si lasa propuneri de comenzi. Pe langa aceasta este un loc in care veti afla ultimele proiecte realizate de FerArt Romania impreuna cu o scurta descriere. Deocamdata multumesc celor care apreciaza acest blog si pe viitor asa cum o fac si pe celelalte bloguri din portofoliu voi fi si aici recunoscator cu cateva concursuri inca in lucru.
  Asadar dupa scurta introducere cu care v-am obisnuit sper iata in continuare cateva imagini de la un alt proiect realizat in 2011 aproape de punctul de lucru FerArtRomania. Intre orasul Onesti, jud. Bacau si comuna Manastirea Casin, in comuna Casin. Aceasta pentru cei ce vor sa admire in realitate modelele noastre nu numai in poze. Aflat dupa cum ziceam intr-o zona pitoreasca de munte, atelierul de lucru FerArtRomania prin acest blog ofera si posibilitatea promovarii de zone turistice prin voluntariat. Asa ca daca apelati la serviciile noastre veti putea sa va si promovati obiectivele turistice prin noi. Mai multe detalii in curand aici pe blog. Asa ca iata mai jos cateva imagini de prezentare a proiectului "doi in unu". Un proiect realizat in aproximativ 2 saptamani datorita catorva factori ce au intervenit pe parcurs. Mentionez ca imagini cu modelele realizate le puteti gasi si pe facebook cat si alte informatii actualizate zilnic.









Si tot in acest proiect au fost realizat si 3 balustrade destul de simple din punct de vedere a complixitatii dar realizate cu precizie.


CiprianCNS

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Niciun comentariu: